Traditioneel en modern rouwvervoer

Op de dag van de uitvaart wordt meestal gebruik gemaakt van traditionele rouwauto’s. Rouwauto’s zijn er in diverse kleuren en merken. De uitvoering kan geheel traditioneel zijn of juist weer heel modern en strak vormgegeven.

De rouwauto wordt gebruikt voor het vervoer van de overledene. Als je wilt dan is het mogelijk dat een familielid voorin plaatsneemt naast de chauffeur. Naast de rouwauto kunnen er ook volgauto’s worden ingezet. Deze worden meestal gebruikt om de directe nabestaanden te vervoeren. De volgauto’s rijden direct achter de rouwauto aan.

Andere belangstellenden die mee willen rijden in de rouwstoet kunnen gebruik maken van een speciale rouwstoetvlag van Amstel Uitvaarten. Door de rouwstoetvlag is het voor andere weggebruikers duidelijk dat je onderdeel uitmaakt van de rouwstoet.

Op deze pagina staan ter inspiratie een aantal afbeeldingen van rouwauto’s die Amstel Uitvaarten voor jou kan inzetten op de dag van de uitvaart. Vraag ons gerust naar meer voorbeelden van andere rouwauto’s want we kunnen over vrijwel elk soort rouwauto beschikken.