Ons team en onze visie

Wij geloven dat de beste uitvaart niet de duurste hoeft te zijn. De beste uitvaart doet recht aan het leven van de overledene, sluit aan op de wensen van de nabestaanden, en past binnen het beschikbare budget.

Het team van Top Uitvaarten is zeer gedreven en ervaren in de uitvaartbranche. Onze missie? De best mogelijke uitvaart voor de scherpst mogelijke prijs! Ons uiteindelijk doel is mensen met een mooie herinnering terug te laten kijken op een trieste gebeurtenis.

De best mogelijk uitvaart bereiken wij door goede voorlichting en persoonlijk contact. Zo beheren wij verschillende informatieve sites zoals uitvaart.nl, groeneuitvaart.nl en palliatievezorg.nl. Ook organiseren we jaarlijks de nationale uitvaartbeurs in de Westerkerk in Amsterdam.
We komen graag persoonlijk bij je langs voor een kennismakingsgesprek, kosteloos en vrijblijvend!

 

Het team

Peter van Schaik (1970) heeft Economie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 1996 startte hij met uitvaart.nl, een informatieve site over alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Daarna volgden nog een groot aantal sites zoals palliatievezorg.nl (voor terminaal zieken), groeneuitvaart.nl (voor milieuvriendelijke uitvaarten), condoleance.nl voor online gedenken en condoleren. In 2017 startte hij met Top Uitvaarten.

Peter is deskundig, gedreven en beschikt over een breed netwerk om al je uitvaartwensen te kunnen realiseren.

Viktoriya Ahafonova (1978) is geboren in Oekraïne en verhuisde in 2006 naar Nederland. Ze is de echtgenote van Peter en mede-eigenaar van Top Uitvaarten. Zij zorgt ervoor dat je snel en transparant inzicht krijgt in de administratieve kant van de uitvaart.

Daarnaast werken we samen met tientallen uitvaartverzorgers door het hele land. Die schakelen we in om zo dicht mogelijk bij je in de buurt te zijn.

Maak kennis met ons en onze medewerkers

In de serie Doodgewoon van de studenten van de Christelijke Hogeschool Ede worden medewerkers van Amstel Uitvaarten en haar leveranciers op persoonlijke wijze ondervraagd of hun werkzaamheden, ervaringen en hun eigen houding ten opzichte van sterven en de dood.

Peter van Schaik

Juanita Konijn

Sjaak Sijm

Joanne Trompert