Lees wat anderen zeggen over Top Uitvaarten

Fantastische mensen met het hart op de goede plaats


Top Uitvaarten, mijn grote waardering voor de verzorging en uitvoering van de moeilijkste dag van mijn leven. De voorbereiding werd ondersteund door ervaring. Op een prettige manier werd meegedacht en mijn wensen gerealiseerd. Dank Peter en Jeanette voor jullie vakmanschap, waardoor ik deze emotionele dag op zo’n intense en mooie manier heb kunnen beleven.
Ria


Omdat wij weinig budget voor de uitvaart hadden, ging ik googelen en zo kwam ik Top Uitvaarten en Peter van Schaik tegen. Vanaf de eerste moment had ik een goed contact met Peter, die adviseerde mij volledig en bleef mij bellen of alles naar wens is verlopen.Wij hebben gekozen om mij man thuis opbaren en het afscheid thuis hebben genomen tot de dag van de crematie. Wij, als familie, zijn Peter en de verzorgingsteam van Top Uitvaarten dankbaar dat wij op een liefdevolle en eervolle manier afscheid konden nemen van mijn dierbare man en papa van mijn kinderen.
Kasia Günzel


Na het overlijden van mijn moeder kwamen wij in contact met Jannie van Top Uitvaarten om alles goed te regelen rondom de crematie. Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dat gedaan. Ik heb nog nooit een uitvaart moeten regelen, dus ik wist helemaal niet wat er kon en niet kon, maar Jannie gaf al snel aan dat er eigenlijk niks te gek is. Een uitspraak van haar die mij heel erg is bijgebleven is dat wij de uitvaart maakten voor mijn moeder zoals zij (en wij) dat willen en dat we ons niks aan moeten trekken van de mening van anderen. Het contact tussen ons verliep altijd heel goed en snel, alles was bijna iedere keer in een oogwenk alweer geregeld en aangepast. Ze bood ons alle structuur die wij nodig hadden in die drukke periode waarin er zo veel geregeld moet worden. Ik gun echt iedereen een Jannie, want wij zijn haar eeuwig dankbaar voor alles wat ze voor ons in zo’n korte tijd heeft gedaan.
José Koers


Voor de uitvaart van mijn vader zijn we zeer goed geholpen door Peter en Jeannette. Peter stond ons goed en vriendelijk te woord, gaf ons tips en uitleg over de uitvaart. Ook zijn uitleg over de prijzen en advies over bijv de uitvaartkist konden we zeer waarderen. De afstemming liep naar wens en totale prijs was zeker schappelijk. We hadden ook geïnformeerd bij een andere uitvaartverzorger, maar bij Top Uitvaarten kregen we meteen een goed gevoel.
Elvin Chan


Voor mijn vriendin de moeder de uitvaart verzorgd, was een fijn met Roos en Top uitvaarten zeer vertrouwd, en alles was in overleg mogelijk. De kosten waren ook redelijk. Ik zal dan ook beslist als ik wederom in de situatie kom om een uitvaart te moeten regelen gebruik van Topuitvaarten. Bedankt mede door jullie op een prettige manier afscheid kunnen nemen.
H.G. Breeuwer van der Ven


De uitvaart van onze moeder is perfect verzorgd door Top Uitvaarten. Van elke stap in het proces werden we op de hoogte gesteld. Goede en snelle communicatie. Vriendelijk personeel. Top Uitvaarten is een aanrader!
Hugo Doeleman


De uitvaart waar wij voor hebben gekozen is naar onze volle tevredenheid geregeld. Snel en goed contact. Correcte afhandeling.
Paula Vos


“De uitvaart van mijn man is verzorgd door Peggy van Topuitvaarten. Wij willen haar graag een dikke pluim geven voor hoe zij dat heeft gedaan. Heel rustig regelde zij alles met veel ( mensen ) kennis. Zelfs van aanwezigen tijdens de uitvaart kregen wij complimenten over haar. Wij sluiten ons daar graag bij aan, nogmaals dank voor alles en je aanwezigheid. Lieve groet en altijd blijven lachen.


“Wij willen graag Roos en Peter nogmaals bedanken voor al hun goede zorgen tijdens de voorbereiding en de crematie van onze lieve moeder. Fantastische mensen met het hart op de goede plaats en altijd de tijd nemen voor onze wensen en vragen. Wij zouden Top Uitvaarten bij iedereen aanbevelen. Respect staat bij hun hoog in het vaandel. Nogmaals bedankt voor alles.”
Adri Rademacher


Wij zijn zeer tevreden, vanaf het moment dat ik u midden in de nacht direct na het overlijden van mijn moeder aan de telefoon kreeg en u daadkrachtig het organisatorische heft in handen nam, tot en met de begrafenis zelf. Communicatie en bereikbaarheid waren uitstekend, in deze tijd bijzonder en in zo’n situatie van het grootste belang. Veel dank ook voor Roos Zohar die het hele proces voortvarend en met empathie heeft begeleid. Mede namens mijn familie, dank en vriendelijke  groet,
Henriëtte


Onverwachts hadden we ineens een uitvaart te regelen, op internet kwamen we bij dit uitvaart bedrijf. Duidelijk, netjes, beleefd, goed en snel geregeld, prijs kwaliteit prima. Zeer tevreden en ondanks dat ik hoop nooit meer een beroep op ze hoeven te doen ( dan is weer een dierbare overleden), zal ik dat zeker doen indien nodig. Top!,
Dennis


“Reliable and smooth service. Very good and transparent communications..”
Miklos

 

24/7 bereikbaar op 088 848 82 27

Mail ons op info@topuitvaarten.nl

Wij scoren een 5/5 op Google