Lees wat anderen zeggen over Top Uitvaarten

Fantastische mensen met het hart op de goede plaats

“Wij willen graag Roos en Peter nogmaals bedanken voor al hun goede zorgen tijdens de voorbereiding en de crematie van onze lieve moeder. Fantastische mensen met het hart op de goede plaats en altijd de tijd nemen voor onze wensen en vragen. Wij zouden Top Uitvaarten bij iedereen aanbevelen. Respect staat bij hun hoog in het vaandel. Nogmaals bedankt voor alles.”

Adri Rademacher


Wij zijn zeer tevreden, vanaf het moment dat ik u midden in de nacht direct na het overlijden van mijn moeder aan de telefoon kreeg en u daadkrachtig het organisatorische heft in handen nam, tot en met de begrafenis zelf.
Communicatie en bereikbaarheid waren uitstekend, in deze tijd bijzonder en in zo’n situatie van het grootste belang. Veel dank ook voor Roos Zohar die het hele proces voortvarend en met empathie heeft begeleid.

Mede namens mijn familie,
dank en vriendelijke  groet,

Henriëtte 


Onverwachts hadden we ineens een uitvaart te regelen, op internet kwamen we bij dit uitvaart bedrijf. Duidelijk, netjes, beleefd, goed en snel geregeld, prijs kwaliteit prima. Zeer tevreden en ondanks dat ik hoop nooit meer een beroep op ze hoeven te doen ( dan is weer een dierbare overleden), zal ik dat zeker doen indien nodig. Top!,

Dennis 

“Reliable and smooth service. Very good and transparent communications..”

Miklos

 

24/7 bereikbaar op 088 848 82 27

Mail ons op info@topuitvaarten.nl

Wij scoren een 5/5 op Google